Μειλίχου & Αλιάρτου 20 , Πάτρα

Τηλ. 2610 432263 , www.atalla.gr/ceramica

"SLIM" 6 χιλιοστά πάχος

Το φημισμένο για τα προηγμένα τεχνολογικά προιόντα του , Ιταλικό εργοστάσιο La Fabbrica , δημιούργησε τον θυγατρικό οίκο AVA και προσφέρει γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας με ελάχιστο πάχος 6 χιλιοστών και μεγάλων διαστάσεων, την κατηγορία SLIM .

 
EXTRA

E X T R A  S I Z E .Ένα πλήρες και ευέλικτο πρόγραμμα: από τη μεγαλύτερη διαθέσιμη διάσταση στην αγορά πλακιδίων, 160×320 cm και πάχους 6 mm, μέχρι το πιο κοινό μέγεθος,60×60 cm, πάχους 10 mm , με πλήρες φάσμα ενδιάμεσων μεγεθών.
E X T R A  D I F F E R E N T . Η Inkjet τεχνολογία επιτρέπει σε οποιαδήποτε συλλογή και χρώμα , υψηλό αριθμό διαφορετικών γραφικών, για ένα αισθητικό αποτέλεσμα σε δάπεδο και επένδυση με μεγάλη ποικιλία και ποτέ επαναλαμβανόμενο.

E X T R A  S T Y L I S H . Ο σχεδιασμός κάθε σειράς ερμηνεύει διαφορετικές εμπνεύσεις, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αισθητική σε κάθε είδους περιβάλλον και δίνοντας στο καθένα το δικό του στυλ.

E X T R A  L I G H T . Οι πλάκες είναι εύκολο να μετακινηθούν και να τοποθετηθούν αφού το πάχος των 6 χιλιοστών εξασφαλίζει το ελάχιστο δυνατό βάρος ακόμη και για τα μεγαλύτερα μεγέθη.

E X T R A  T A I L O R E D . Με τα μεγάλα μεγέθη , μπορείτε να έχετε κομμάτια οποιουδήποτε σχήματος που επεκτείνουν τις δυνατότητες χρήσης των πλακιδίων σε πατώματα,τοίχους,έπιπλα,πόρτες,τραπέζια κλπ

 
Ποικιλία μεγεθών και ειδικά τεμάχια

Με διαθέσιμα μεγέθη ,

120x120 6mm,120x240 6mm,160x160 6mm,

160x320 6mm, 80x160 6mm , 80x80 6mm

και ειδικά τεμάχια για χρήση σε σκάλες,πάγκους κουζίνας,πισίνες κλπ

Ιδανικά για ανακαινίσεις λόγω χαμηλού βάρους και ελάχιστου πάχους

 
I MARMI

Με λεπτά "νερά" και έντονες λευκές αποχρώσεις,τα μάρμαρα Τοσκάνης έχουν χρησιμοποιηθεί από καλλιτέχνες όπως ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Bernini για να καταστήσουν τα έργα τους αθάνατα. Αυτή η μοναδικότητα έχει εμπνεύσει τη σειρά Marmi, που αναδημιουργεί την αρτιότητα των χρωμάτων και την σύσταση αυτών των μαρμάρων .Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ατελείωτες επιφάνειες γραφικών, παράγοντας μια συλλογή της οποίας η φυσική αίσθηση συνδυάζεται τέλεια με φρέσκα και πρωτότυπα σχέδια.

 
AESTHETICA

Η πέτρα που αγαπούσε η αριστοκρατία της αρχαίας Ρώμης, και με την οποία στόλιζαν τα παλάτια τους , οι πιο διάσημες ποικιλίες Όνυχα, που έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ κατά τη διάρκεια των αιώνων και που πλέον τα λατομεία αυτά  προστατεύονται καθώς τα αποθέματα βρίσκονται σε κίνδυνο εξάντλησης.

Εμπνευσμένη από αυτό το υλικό, με την εμφάνιση και την υφή της, η σειρά Aesthetica αναδημιουργεί την κομψότητα και το κύρος στην πάροδο του χρόνου, επιτρέποντας την δημιουργία μοναδικών "βασιλικών" σχεδίων.

 
SKYLINE

Ένας συνδυασμός παράδοσιακής τερακότα της Ούμπρια και της Τοσκάνης και της αστικής αίσθησης του σκυροδέματος που βρίσκεται στα αστικά τοπία των πρώην βιομηχανικών περιοχών  ,έχει δημιουργήσει ένα εντελώς νέο πεδίο για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Η σειρά Skyline προσφέρει μια νέα ερμηνεία αυτών των διαφορετικών υλικών σε μια avant-garde έκδοση, της οποίας τα ζεστά χρώματα και η λεπτή σκίαση μαλακώνει την υφή του σκυροδέματος.

 
COPACABANA

Μίξη βασάλτη και ασβεστίτη δημιουργούν εικόνες κυμάτων στις πορτογαλικές παραλίες και σας μεταφέρουν και τόσο μακριά όσο η Βραζιλία, όπου η έξυπνη αντίθεση του μαύρου και του λευκού φέρνουν στο νου την παραλία Copacabana. Αυτή η εντυπωσιακή αντιπαράθεση σκοτάδιου και φωτός που εμφανίζονται στις πέτρες στο Princesinha do Mar (όπως είναι γνωστή η παραλία της πόλης) προσέφεραν την έμπνευση για αυτή την τολμηρή σειρά , η οποία είναι ιδανική για σοφιστικέ, σύγχρονη διακόσμηση.

 
Atallas Ceramica

Στο κατάστημά μας αποκλειστικά , μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις σειρές SLIM καθώς και όλα τα καινούργια προιόντα των εργοστασίων La Fabbrica , AVA

 

--

powered by phpList 3.2.1, © phpList ltd